Piaggio betrouwbaar!

Aprilia SR Max 2Vanaf vorige week kunnen nieuwe klanten van de merken van de Piaggio Group de garantie op hun motoren of motorscooters met één tot twee jaar verlengen. Het is een teken dat de Piaggio Group vertrouwen heeft in hun producten onder de merknamen Aprilia, Gilera, Moto Guzzi, Piaggio en Vespa.

Als er toch één eigenschap is waar Italiaanse vervoermiddelen om bekend staan, en waar de Italiaanse industrie zeer zeker niet blij mee is, is het onbetrouwbaarheid. Italiaanse auto's roesten van oudsher al in de folder, en als je voor je dagelijkse boterham afhankelijk bent van persoonlijk transport, moet je al helemaal niet denken aan 'een Italiaan'. Als ze al starten, rijden ze alleen lekker als de temperatuur zweeft tussen de 25 en 30 graden en het vooral droog is, en als je één keer vergeet je olie te checken, vliegen de drijfstangen om je oren.

De Piaggio Group is een beetje klaar met dat imago mee en biedt nieuwe klanten de mogelijkheid om de garantie op motorscooters en motoren uit te breiden van de gebruikelijke twee jaar naar een derde en vierde jaar, ingaand vanaf de eerste tenaamstelling.
'Prime Extended Warranty' is geldig voor alle Piaggio Group-merken (Aprilia, Gilera, Moto Guzzi, Piaggio en Vespa) voor alle voertuigen vanaf 125 cc. De uitbreiding op de garantie is leverbaar vanaf € 105 voor motorscooters en vanaf € 135 voor motorfietsen.
'Prime Extended Warranty' omvat naast garantie ook een 24-uurs mobiliteitsservice met Europese dekking voor motorfietsen met een cilinderinhoud boven de 600 cc en de nieuwe Aprilia SRV 850.

Aprilia SRV850 5
Ook Europese dekking voor de SRV850.

Wij van Stadsmotor.nl zeggen: Als Piaggo echt vertrouwen had gehad in de eigen producten hadden ze de garantie wel kosteloos verlengd, maar goed... Het is een extra service...

De uitbreiding van de garantie voor een derde of een derde én vierde jaar en de pechhulpservice voor voertuigen die geregistreerd zijn op of na 1 mei 2012 zijn services die enkel verkrijgbaar zijn bij de officiële Piaggio Group-dealers. Meer informatie over voorwaarden en prijzen kunnen worden verkregen bij elke Piaggio Group motor- of motorscooterdealer:
www.vespadealers.nl / www.vespadealers.be
www.piaggiodealers.nl / www.piaggiodealers.be
www.gilera.nl / www.gilera.be
www.motoguzzi.nl / www.motoguzzi.be
www.aprilia.nl / www.aprilia.be

Meer nieuws op Stadsmotor.nl


{jcomments on}

 

Aangepast zoeken
FacebookTwitter
Voorpagina Relevant nieuws Piaggio betrouwbaar!

Disclaimer - Privacy Policy