MBU: de persberichten. Deel drie

De jaarlijkse Motorbeurs Utrecht is weer afgelopen, en dus leest niemand dit, want het seizoen is geopend. Niet? Geeft ook niet, de persberichten druppelden nog even na… over seks!
In navolging van een eerdere publicatie over de motorbeurs, de laatst binnengekomen berichten eerst. In dit geval een bericht van de beursorganisator zelf. We schrappen de oninteressante passages!
 
Vier dagen feest op jubileumeditie MOTORbeurs Utrecht 2014
“... De beurs bestond dertig jaar… MOTORbeurs Utrecht ontving 89.750 … motorliefhebbers.
Organisator VNU Exhibitions spreekt van een meer dan geslaagde editie. Project Manager Anne-Marie Vos: “We …. … door.”       
Van de bezoekers van MOTORbeurs Utrecht was 91% in het bezit van het motorrijbewijs en 6% gaf aan van plan te zijn om dit te gaan halen, blijkt uit de beursevaluatie. Bijna één op de vijf was voor het eerst aanwezig. In totaal 85% van het bezoek had al een motorfiets: 24% een nieuwe en 76% een tweedehands. Meest genoemd werden een (super)sport (31%), toermotor (28%), street/naked (13%), allroad/offroad (12%) en custom/chopper (9%).
Bijna een derde (30%) van de ondervraagden is van plan binnen twaalf maanden een andere motorfiets te kopen. 51% van deze groep kiest voor een nieuwe en 49% voor een occasion. Met als favoriete typen een sport/supersport (25%), toermotor (22%), street/naked bike (17%), allroad/offroad (16%) en custom/chopper (9%). 
Data MOTORbeurs Utrecht 2015: van donderdag 19 tot en met zondag 22 februari.“
Commentaar: Voor de mensen die het vorig seizoen niet begrepen. De Motorbeurs markeert het begin van het motorseizoen. Dat begint dus direct erna, vandaag. De motorbeurs markeert ook het einde van het seizoen. Dat stopt vlak vóór de beurs.
 
FORMA INTRODUCEERT MOTORLAARZEN MET OUTDRY
“Met de lancering van vier nieuwe modellen is Forma de eerste fabrikant die Outdry® technologie introduceert voor motorlaarzen. Outdry® blokkeert regenwater direct aan de buitenzijde van de laars, net als een direct-laminaat motorpak. Deze geavanceerde technologie is afkomstig uit de outdoor wereld waar het zorgde voor een ware revolutie in waterdichtheid.”
Commentaar: Zal allemaal wel. Stuur op die dingen! Maat 44.
 
KTM 450 rally replicaKTM´s RALLY REPLICA BIKE AVAILABLE TO ORDER!
“It’s been just over a month since KTM took an outstanding 1-2 finish in the notorious Dakar rally and the Austrian manufacturer is excited to announce that the all-new KTM 450 Rally Replica machine will be available very soon for customers to purchase.”
Commentaar: Als je er Daker mee kunt winnen, red je de spits in de Coentunnel ook! Stuur maar op!

 
 
  
Vespa 946 linksachterEXCLUSIEVE VESPA 946 TIJDELIJK INCLUSIEF A1 AUTOMAAT  RIJOPLEIDING EN EXAMEN
“Met de start van de Motorbeurs Utrecht levert Vespa de exclusieve Vespa 946 motorscooter tijdelijk gratis inclusief een automaat rijopleiding én rijexamen voor het benodigde A1-rijbewijs. Tot en met 30 april aanstaande besparen kopers van een Vespa 946 daarmee al snel zo’n 700 euro op het behalen van het verplicht A1-automaatrijbewijs.”
Commentaar: Wat kostte die 946 ook alweer? O ja, € 9.000… Toch nog een eurootje of 5.000 te duur.
 
Onderzoek Harley-Davidson: vrouwelijke motorrijders zijn gelukkiger in de liefde en hebben beter seksleven dan niet-motorrijdsters
“Uit het onderzoek blijkt dat 37 procent van de motorrijdende vrouwen zich altijd gelukkig voelt, tegenover slechts zestien procent van de niet-motorrijdende. Ook in bed blijken motorrijdende vrouwen beter op stoom: 27 procent voelt zich zeer sexy, tegenover zeven procent van de vrouwen die niet motorrijden. Ook qua zelfvertrouwen zijn het de motorvrouwen die beter scoren: 35 procent van de rijdersters voelt zich altijd zelfverzekerd, tegenover achttien procent van de niet-rijdersters. Opvallend is verder de grote rol die de motor speelt in het leven van de vrouw. Zo geeft meer dan de helft (53 procent) aan dat de motor een essentiële rol speelt in hoe gelukkig zij zich voelt. Het is zelfs zo dat bijna drie kwart van de vrouwen er zeker van is dat hun leven erop vooruitgegaan is sinds ze met motorrijden zijn begonnen.”
Commentaar: Onderzoek onder Stadsmotor.nl-testers wijst uit dat het hen niets uitmaakt of de vrouw in bed al dan niet motorrijdt, zolang ze maar rubber verbrandt. Maar het toeval wil dat inderdaad alle Stadsmotor.nl-testers A-vrouwen hebben. Of zijn.
 
Michiel Heemskerk
24 februari 2014

Lees alle blogs op Stadsmotor.nl
{jcomments on} 
 

Aangepast zoeken
FacebookTwitter
Voorpagina Motormetropoolpraat Michiel Heemskerk MBU: de persberichten. Deel drie

Disclaimer - Privacy Policy