Scootertje erbij

Geloof het of niet, maar buiten de singles ter (virtuele) redactie hebben de medewerkers van Stadsmotor.nl gewoon kinderen en een auto. Stadsmotor.nl probeert niemand uit de auto te krijgen. Wel uit de file en de binnenstad.

JavaScript is uitgezet!
Om de content af te beelden, heb je een browser nodig die JavaScript ondersteunt.

Het is geen geheim dat verreweg de meeste auto’s in de spits worden bezet door slechts één persoon. Forensen die carpoolen worden eerder schaarser dan talrijker. Volgens berekeningen van de onafhankelijke stichting Milieu Centraal zouden er in de spits zeventig procent minder auto's rijden als in alle auto’s die voor het woonwerkverkeer worden gebruikt vier mensen zaten. Zoals de zaken er nu voor staan, gaat dat nooit gebeuren.Kymco Agility 125.

Nederland heeft 1,3 miljoen A-rijbewijzen, maar slechts 600.000 inwoners met een eigen motor(scooter). Omdat ze peperduur zijn en je ze nergens kwijt kunt? Kleine motorscooters zijn er vanaf een miezerige € 1.899 (Kymco Aglllty FAT 125) en passen in iedere berging of schuur.

 

 

Autorijbewijs: Piaggio MP3 400 LT.Geen A-rijbewijs? De ‘autoscooter’ Piaggio MP3 LT mag bestuurd worden met een B-rijbewijs (voor de auto dus) en mag als enige ‘auto’ net als een motor tussen de file door. Zie hem rijden aan het einde van bovenstaande film!

Scootertje erbij? Het overwegen waard…

 

Aangepast zoeken
FacebookTwitter
Voorpagina Over Stadsmotor.nl Scootertje erbij

Disclaimer - Privacy Policy