Terminator 2: Judgment Day (1991)

Terminator 2: Judgment DayArnold Schwarzenegger op zijn best in zijn rol als de cyborg uit de toekomst in één van de succesrijkste sequels aller tijden. Bijna tien jaar zijn verstreken sinds Sarah Connors eerste beproeving. Haar zoon John, de toekomstige leider van het verzet, is in Terminator 2: Judgment Day opgegroeid tot een flinke jonge kerel. Maar hun nachtmerrie is verre van voorbij. Uit de toekomst daagt een nieuw, nog dodelijker Terminator-model op. Zijn missie: John Connor uit de weg ruimen voor hij volwassen wordt. Gelukkig staan Sarah en John niet alleen in hun strijd met deze angstaanjagende Terminator. Ook het menselijke verzet heeft namelijk een krijger naar het verleden teruggestuurd... Zijn missie: John Connor kost wat kost beschermen. De strijd voor morgen kan losbarsten...

Lees meer over Terminator 2: Judgment Day (1991)

 

Harley Davidson and the Marlboro Man (1991)

Harley Davidson and the Marlboro ManRazendsnelle motorachtervolgingen, supermoderne wapens en overweldigende explosies vormen een dodelijke combinatie in deze actiekraker rond twee moderne Robin Hoods. Mickey Rourke (Get Carter), Don Johnson (Tin Cup) en Vanessa L. Williams (Shaft) krijgen een wild avontuur voor hun kiezen waarin het gevaar voortdurend op de loer ligt! In de toekomst wordt er om de wet hard gelachen en het recht van de sterkste geldt meer dan ooit tevoren. De rondtrekkende motorrijders Harley Davidson (Rourke) en The Marlboro Man (Johnson) schieten een oude vriend te hulp die problemen heeft met een bank. De twee helden besluiten de bank te beroven om hen een koekje van eigen deeg te geven. Maar de gepantserde geldwagen die ze overvallen blijkt niet gevuld te zijn met geld...maar met drugs! Harley Davidson and the Marlboro Man worden halsoverkop het doelwit van een meedogenloze jacht door de corrupte bankdirecteur en zijn schijnbaar onverslaanbare beulen.

Lees meet over Harley Davidson and the Marlboro Man (1991)

 

Biker Boyz (2003)

Biker BoyzBiker Boyz voert je mee in een opwindende wereld vol actie en super extreme stunts op wielen! Laurence Fishburne (The Matrix) is Smoke, de "King of Cali" - de ongeslagen en onbetwiste racekampioen. In dit elektriserende verhaal over eigentijdse waaghalzen die de ultieme race 'the survival of the fastest' proberen te winnen, worden zijn heerschap en titel uitgedaagd door Kid (Derek Luke, Antwone Fisher), een geducht racewonder. Orlando Jones, Kid Rock, Lisa Bonnet en vele sexy acteurs, maken Biker Boyz tot een explosieve belevenis die je adem doet stokken en waardoor je tijdens de hele film op het puntje van je stoel blijft zitten!

Lees meer over Biker Boyz (2003)

 

Torque (2004)

TorqueIn Torque keert Motorrijder Cary Ford terug naar zijn woonplaats voor de hereniging met zijn vriendin Shane. Ook heeft hij nog een aantal zaken te regelen. Bij vertrek was hij in bezit van een aantal motoren, die toebehoorden aan Henry. Henry is een nietsontziende drugsdealer en leider van de Hellions motorbende. Nu wil Henry zijn motoren terug, want de motoren hebben iets waardevollers dan benzine in hun tank. Als blijkt dat Ford niet vrijwillig meewerkt, laat Henry hem opdraaien voor de moord op Junior, de jongere broer van Trey (Ice Cube), de beruchte leider van de Reapers motorbende is. Met behulp van zijn vrienden Dalton en Val moet Ford uit handen blijven van Trey en een FBI agent, die hem op de hielen zit. Racend op zijn motor gaat hij de strijd aan om zijn vijanden voor te blijven. Dit is zijn laatste kans om zijn onschuld te bewijzen.

Lees meer over Torque (2004)

 

Long Way Round (2004)

Long Way RoundLong Way Round is een uiterst succesvolle tiendelige Sky TV-serie met filmsterren Ewan McGregor (Trainspotting, Moulin Rouge, Star Wars) en Charley Boorman (The Emerald Forest, The Serpent's Kiss). Ze maken hierin een wel heel bijzondere reis. Op de motor vertrekt men vanuit Londen voor een reis die dwars door Europa, Oekraïne, Rusland, Kazakstan, Mongolië, Siberië, Alaska en Canada voert om uiteindelijk drie maanden later in New York uit te komen. Dit volkomen unieke programma met een lengte van 10 uur is nu verkrijgbaar op 3DVD. Het is opgenomen in breedbeeld en heeft Nederlandse ondertitels.

Lees meer over Long Way Round (2004)

 

The Motorcycle Diaries (2004)

motorcycle_diariesIn 1952 trokken twee jonge Argentijnen, Ernesto Guevara en Alberto Granado, samen op reis door Latijns-Amerika om de échte wereld buiten Buenos Aires te verkennen. Ernesto is een 23-jarige student geneeskunde die gespecialiseerd is in lepra-onderzoek en op het punt staat zijn diploma te halen; Alberto is 29 en werkt als biochemicus in een kliniek. De film vertelt niet alleen de belevenissen van het avontuurlijke duo, maar ook hun confrontatie met de onrechtvaardigheden van een onverbiddelijk klassensysteem. Met hun uitgesproken zucht naar avontuur beginnen de vrienden hun hachelijke reis op een oude afgetakelde Norton 500 uit 1939.

Lees meer over The Motorcycle diaries (2004)

 

Hell Ride (2008)

Hell RidePistolero (Larry Bishop uit Kill Bill) is het hoofd van een beruchte motorbende. Hij wil wraak voor de dood van zijn vriendin, die is vermoord door een rivaliserende bende, geleid door de gevreesde Billy Wings. Een oorlog tussen de twee bendes is onvermijdelijk, maar misschien heeft Pistolero wel meer te vrezen van zijn eigen mannen... Larry Bishop speelde in de jaren zestig en zeventig in diverse cultfilms over motorrijders, zoals Wild in the Streets en Savage Seven. Met het ultracoole Hell Ride laat hij als schrijver, regisseur en hoofdrolspeler die gloriedagen op weergaloze wijze herleven.

Lees meer over Hell Ride (2008)

 
FacebookTwitter
Voorpagina Lifestyle

Disclaimer - Privacy Policy