Kawasaki Ninja 250SL (2015)

Inhoudsopgave
Kawasaki Ninja 250SL (2015)
Specificaties
Fotogalerij
Video
Alle Kawasaki tests

Kawasaki Ninja 250SL rechts groenHadden we niet een Ninja 250 die nog maar kort geleden was bevorderd tot Ninja 300? Juist, maar dat was/is een 2-cilinder, en de Ninja 250SL (Super Light) is een 1-cilinder! Voor de liefhebbers met A2-rijbewijs! Want weliswaar minder pk's, maar een hoger koppel en vooral veel minder kilo's!

Persbericht!

Een nieuwe telg in de Ninja familie, de Ninja 250SL

Kawasaki's laatste toevoeging aan het 250cc Supersport segment is de Ninja 250SL (Super Light). Met een 250cc 4-takt eencilinder motorblok, gedragen door een trellis frame, levert de nieuwste Ninja 250SL sportieve performance in een slank, lichtgewicht en compact funpakket. Met competitieve performance, een scherpe handling, en een agressief uiterlijk is de Ninja 250SL een welkome uitbreiding binnen de Kawasaki Ninja familie.

Waardevolle toevoeging

Voor de enthousiastelingen onder ons die jong van geest zijn en die de opwinding van een Supersport zoeken, is de nieuwe Ninja 250SL uitermate geschikt. Het gretige eencilinder viertakt motorblok levert superieur krachtgevoel, samen met de directe gasrespons en sportieve vering zorgt dit voor maximale performance en puur rijplezier. Het prachtig ontworpen compacte trellis frame wordt gecompleteerd door een sportieve maar tegelijkertijd comfortabele ergonomie. De nieuwe Ninja 250SL is een waardevolle toevoeging aan de iconische Ninja Supersport range.

Supersport look en feel

De styling van deze nieuwe machine is scherp en agressief, wat hem aantrekkelijk maakt voor elke Supersport aspirant. Om het Supersport plaatje compleet te maken is de Ninja250SL uitgerust met een sportief dashboard en een kuip met de bekende Ninja kleurstelling. De ergonomie van de Ninja 250SL is ook afkomstig van een ware Supersport. Echte clip-on handlebars en een aerodynamische rijderspositie zorgen voor ultieme handling. Het zadel en de voetsteunen zorgen voor comfort en directe feedback naar de rijder, ongeacht het soort asfalt of de condities. Het nieuwe dashboard is gemakkelijk af te lezen en past bij de racy look van de Ninja 250SL. De sportieve vering en het moderne ABS remsysteem zorgen voor veel vertrouwen.

Ultieme funmachine

Deze nieuwe aanwinst binnen de Kawasaki familie beschikt over een zeer fijn afgestelde brandstofinjectie en heeft een dubbele bovenliggende nokkenas om maximale performance te leveren. Of het nu een rit is door de stad of mooie binnenwegen, de 250cc vloeistof gekoelde motor schreeuwt van plezier en genot. De Ninja 250SL zorgt gegarandeerd voor een lach op het gezicht.

Ninja erfgoed

Het erfgoed van de legendarische Ninja motoren wordt bij de Ninja 250SL in een gaaf sportief pakket geleverd. De nieuwe aanwinst in de Kawasaki 2015 modellen line-up is de Ninja naam waardig.

Laat de 'fun' beginnen!

Geschikt voor het A2-rijbewijs. 

Aangepast zoeken
FacebookTwitter
Voorpagina Alle TESTS Kawasaki Kawasaki Ninja 250SL (2015)

Disclaimer - Privacy Policy